Atitudine

Despre tipat …


Tip. Recunosc. O fac!
Nu e placut sa auzi pe cineva tipand. Cu atat mai putin cand tipa la tine. Stiu ca nu e bine si nu e frumos. Dar e modul meu de a reactiona uneori.

A nu se intelege ca tip mereu. De fapt sunt un tip destul de calm (am martori!).

Dar uneori, atunci cand lucrurile nu sunt pe placul meu, cand nu le inteleg si mai ales atunci cand NU LE INTELEG! Tip…

Nu fac asta pentru ca sunt vreun frustrat neghiob. Si nici pentru ca nu stiu cum sa ma manifest. Ci pur si simplu pentru ca reactionez …

Am prostul obicei de a simti lucrurile intens. Un obicei ruda cu paroxismul. Si, in contextul asta, ma bucur ca o fac. Nu fac parte din tagma celor ignoranti, ori celor carora le e frica sa reactioneze, ori si mai rau, sa simta. Din contra, o fac intens!

Atat de intens incat TREBUIE sa tip ca o iubesc pe prietena mea, atunci cand ea dramatizeaza ori vrea sa renunte ori pur si simplu e intr-un moment nasol al vietii ei si cineva trebuie sa o faca sa reactioneze.

Drept urmare, din punctul meu de vedere, TIPA! Chiar daca e urat, chiar daca cineva nu va intelege pe moment, te va privi ca un nebun ori mai rau.
Decat sa ramai fara reactie, decat sa nu spui (intr-un fel anume) unele lucruri e mai bine sa reactionezi. Chiar si asa. Spune-le! S-ar putea sa fie mai bine decat sa le tii in tine. S-ar putea ca cineva sa aiba nevoie sa auda ce ai de spus, chiar si in modul asta …

In caz ca cititul printre randuri nu ajuta … ma refer totusi la ganduri, sentimente pozitive de transmis in modul asta … si nu la … o alta fata a ta, de care de altfel iti e rusine.

Si pentru ca tot am vorbit despre asta:
TE IUBESC D!
POATE NU ASA CUM VREI TU, POATE NU ASA CUM TI-AI IMAGINAT CA CINEVA TE VA IUBI, DAR DIN TOT SUFLETUL MEU!
SI DA, D. TIP! O FAC PENTRU CA AM CURAJUL SA ACTIONEZ!, ORI SA REACTIONEZ! SI NU DOAR SA DRAMATIZEZ!!!


Programator, ciclist amator, om cu pareri.

View Comments
There are currently no comments.