Uncategorized
Posted By Constantin

M-am mutat (pe lunidimineata.ro)


A venit vremea unei schimbari. Nu e vina mea, nu e nici vina timpului ori a schimbarii. Pur si simplu chimia asta a vietii a avut o reactie. Iar eu m-am lasat dus de val. Visez la inspiratie si curaj in temele abordate, cred ca expresiile cu talc imi sunt prietene, cuvintele toate ma plac si se lasa de mine dezmierdate. Paginile nu mai sunt albe ci capata culori vii, jucause. Paragrafele curg asemeni ploii de vara, proza si poezie isi dau mana, nimic nu mai e banal, totul are un sens, o idee, o suflare!

As vrea eu! Si poate ca si voi!

Intr-un fel e vina voastra. Pentru ca cititi. Daca n-ati citi, n-as scrie. Caci ce sens are sa scrii daca nu e nimeni acolo sa te citeasca? Cu alte cuvinte imi propun o provocare. La care m-ati inspirat. Vreau sa scriu mai mult – si, preferabil, mai bine! Asa ca am cumparat domeniul luni dimineata, m-am mutat pe WordPress si mi-am facut si pagina de Facebook. Acum hai sa le luam pe rand, mai putin visator.

Vreau de mult timp sa am blogul pe propriul lui domeniu. Luni de zile m-am gandit la nume si la posibilitatea de a combina blogul pe care il citesti acum cu cel de programare. Am ales sa le tin separate mai ales din cauza limbii. Aici scriu in romaneste iar acolo in engleza. Pe langa asta, Blogger moare. Nu cred ca Google a mai facut un update serios de ani de zile si devine frustrant sa fii atat de limitat. WordPress e inca pe val asa ca a fost o alegere facila. M-am gandit si sa programez blogul dar pur si simplu nu este suficient timp. Si ma indoiesc ca as fi putut obtine ceva atat de usor de folosit precum platformele astea de blogging (chiar si Blogger) intr-un timp rezonabil.

Cu Facebookul e si mai usor de explicat. Toate articolele erau publicate pe contul meu personal. Desi ele sunt public postate, faptul ca sunt pe contul meu e deja o limitare prea mare. Pe langa asta contul merge un pic mai departe din punctul de vedere al personalului in comparatie cu blogul. Pagina e aici si are deja linkuri catre ultimele 20 de postari.

Numele luni dimineata are si el o doza de realism. Noaptea de duminica spre luni e cea mai grea pentru mine. Ma bucur atat de mult de weekend incat abia pot sa adorm. Si pentru ca de obicei nu pot sa o fac intr-un timp scurt, vin si fac ceva la calculator. In ultima vreme, scriu. E deci rezonabil sa presupunem ca postarile vor aparea luni dimineata? Da si nu. Scriu cand intalnesc combinatia ideala intre inspiratie, timp si nevoia de a iesi din mine. Ceea ce poate sa nu se intampla neaparat duminica spre luni. 🙂

Sper sa iti placa si te te simti bine pe aici prin preajma!

P.S.: In zilele urmatoare voi migra abonatii via email pe noul sistem.


Programator, ciclist amator, om cu pareri.

View Comments
There are currently no comments.